x

8 + 9 dec: European Industry & Energy Summit 2020

Datum: 08/12/2020 00:00 - 00:00
Locatie: Online event
Toevoegen aan kalender

 

Op 8 en 9 december vindt de European Industry & Energy Summit 2020 plaats, het grootste online evenement van Europa over transitie in de industrie en energiesector.

In twee dagen brengen tal van pitchers, inleiders en tafelgasten je in talkshows en breakouts op de hoogte van innovaties, plannen, kansen en bedreigingen op het gebied van energie- en grondstoffentransitie. De European Industry & Energy Summit wordt uitgezonden vanuit vier industriële clusters in Nederland.

Project 6-25 onderstreept de cruciale rol die technologie zal spelen bij het succesvol aanpakken van de uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Door de ecologische voetafdruk van de industrie te verkleinen en grootschalige implementatie van innovatieve technologieën te vergemakkelijken, kan het een blijvende bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving en tegelijkertijd economische groei genereren. Kortom, er is alle reden om vooruit te komen, en wel snel.

Tijdens dit evenement worden door Project 6-25 de volgende twee break-outsessies georganiseerd:

  • 8 december | 11:00 – 11:45 uur | Verminderen van industrieel energieverbruik, energiekosten en CO2-uitstoot zonder eigen investeringen: (off-balance) financiële en ESCO-samenwerkingsverbanden    (door Rabobank, Getec en Adven)
  • 9 december | 11:00 – 11:45 uur | Waardeketeninnovatie die CO2-reductie en prestatieverbetering stimuleert (door FME met cases van Emerson Process Management B.V. en Bronswerk Heat Transfer B.V.)

Klik hier voor meer informatie over het programma van de break-outsessies en inschrijven voor dit gratis evenement.