x

Demo-event Maintenance technology & robotics - Het Jan Mol congres 2021

Datum: 20/10/2021 13:00 - 17:00
Locatie: KAAP, Edisonweg 10, 4382 NW Vlissingen (Kenniswerf)
Toevoegen aan kalender

 

Hoe kan maintenance in de procesindustrie veiliger, efficiënter en kwalitatief beter? Met die vraag houden we ons bij KicMPi continu bezig.

We zijn trots u te kunnen melden dat er meerdere antwoorden aanstaande zijn. Deze presenteren we u graag tijdens het demo-event Maintenance technology & robotics op woensdag 20 oktober a.s. U bent van harte uitgenodigd.

Het programma

13.00 uur – Presentaties

– Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland) - zijn kijk op technologie en innovatie
– Vooraanstaande experts over hun visie op Maintenance 4.0 & robotica
– Digitaal Doen Zeeland over het digitaliseringaanbod uit het MKB
– Winnaars Non-entry challenge Smart Maintenance Labs over hun innovatieve project

14.30 uur – Demonstraties

Circa 15 leden van KicMPi en partners van het OPZuid project Smart Maintenance Labs demonstreren hun innovaties. Loop rond en laat u verrassen door de nieuwste mogelijkheden van technologie en robotica in maintenance.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: 

  • Veiliger uitvoeren van werkzaamheden in besloten ruimtes met robots en drones;
  • Duurzamer en sneller ontcoaten en coaten van apparatuur;
  • Productiviteit verhogen door het toepassen van digitale/elektronische hulpmiddelen;
  • Veilig en efficiënt reinigen met behulp van autonoom werkende robots.

16.00 uur – Borrel

Aanwezig zijn leden van KicMPi en relaties van o.a. onze partners Dockwize, Impuls Zeeland, Breda Robotics en WCM. Praat bij met bekenden en ontmoet nieuwe contacten onder het genot van een hapje en drankje.

Afscheid Jan Mol 

Tijdens dit demo-event neemt KicMPi afscheid van een gedreven en waardevolle collega: Jan Mol. Jan was ons boegbeeld voor robotica en Smart Tooling. Hij gaat nu van zijn welverdiende pensioen genieten.

Locatie

Het demo-event Maintenance technology & robotics wordt (conform de alsdan geldende Corona-richtlijnen) gehouden bij Innovatiepunt KAAP op de Kenniswerf in Vlissingen aan de Edisonweg 10. Deze test-, ontwikkel- en demonstratielocatie werd begin dit jaar geopend en is de kraamkamer voor tal van innovaties.  

Bent u benieuwd naar de laatste nieuwe innovaties en wat deze voor uw business kunnen betekenen? Meld u dan snel aan via deze link.

 

N.B.

(Corona)toegangsbewijs
Voor het bezoek aan ons demo-event heeft u naast uw registratie ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Hier leest u hoe u een coronatoegangsbewijs kunt aanmaken. Wij zullen u om dit zogenaamde coronatoegangsbewijs (samen met uw identiteitsbewijs) vragen bij de toegang tot het demo-event.

Toestemming gebruik beeldmateriaal 
Tijdens het demo-event maken wij foto's en video-opnamen. Door u te registreren voor dit event, gaat u ermee akkoord dat tijdens het demo-event op 20 oktober foto's en video's van u gemaakt mogen worden voor publicatie.

 

x