x

GEANNULEERD: NextGen 2021

Datum: 23/11/2021 15:00 - 21:30
Locatie: Postillion, Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht
Toevoegen aan kalender

Hèt innovatie platform – NextGen - brengt ook dit jaar weer eindgebruikers, service verleners en specialisten uit de procesindustrie bij elkaar. Luister naar de verhalen, ga met elkaar in gesprek, deel en haal kennis en maak gebruik van het brede netwerk dat NextGen te bieden heeft!

Deze 7de editie van NextGen staat in het kader Reflect, Rethink, Restart.

De uitdagingen van de afgelopen periode liggen nog vers in het geheugen. Hoe mooi is het om met die ervaringen kansen te creëren voor een doorstart naar de betere prestaties in de toekomst? Hoe gaan we betekenis geven aan verdere digitalisering, op-afstand-werken, remote samenwerken en hoe houden we de supervisie?

Rond dit thema geven inspirerende sprekers hun visie op ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie.
Key-note spreker Marc Lammers deelt zijn voornaamste inzichten in een prikkelende presentatie met als rode draad: omgaan met tegenslagen en aanpassen van de strategie om uiteindelijk toch succesvol te kunnen zijn.
De sleutel is teamwork. Het team kijkt hierbij verder dan het eigen bedrijf en ontwikkelt zich steeds meer in klant-leverancier expertteams. 

Ga met elkaar in gesprek, deel en haal kennis en maak gebruik van het brede netwerk dat NextGen te bieden heeft!

Nieuwsgierig, meld u dan nu aan via onderstaande link:
https://go.emersonautomation.com/nextgen-2021

Op dit event zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing. Dat houdt in dat u een geldig coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen tezamen met uw legitimatiebewijs. Als u gevaccineerd bent dan kunt u uw QR code tonen in de Coronacheck-app. Indien u niet gevaccineerd bent dan vragen we u om een geldig herstelbewijs te verkrijgen via de Coronacheck-app of om het bewijs van ‘testen voor toegang’. U kunt deze test gratis regelen via www.testenvoortoegang.org . De uitslag hiervan is 24 uur geldig. Wij kunnen geen deelnemers toelaten zonder geldig coronatoegangsbewijs.

x

 

NextGen flyer 2021