x

INNO-BREAK 14: B-Synergy - Bereid u voor op Industrie 4.0

Datum: 08/12/2020 15:00 - 16:00
Locatie: Via Google Meet
Toevoegen aan kalender

 

Leer hoe uw dagelijkse SAP Plant Maintenance activiteiten te automatiseren zijn en eenvoudig door middel van uw mobiele telefoon, tablet of laptop kunnen worden afgehandeld.

In dit webinar demonstreert PM-specialist Koen van Halder hoe uw dagelijkse administratieve Plant Maintenance activiteiten kunnen worden aangesloten op SAP. Dit gebeurt met behulp van een software platform dat meerdere applicaties bevat, die onderling naadloos met elkaar verbonden zijn. Tevens zal hij ingaan op toekomstige innovaties en ontwikkelingen die momenteel voor het platform worden ontwikkeld.
 
Als ‘Product Owner’ geeft Koen momenteel leiding aan het software ontwikkel team dat werkt aan platform uitbreidingen. Als werktuigbouwkundig ingenieur heeft Koen een omvangrijke achtergrond in onderhoud en dienstverlening. Vier jaar geleden maakte hij de overstap naar IT met de intentie om een systeem te bouwen dat ERP-systemen kan verbinden met onderhoudspersoneel in het veld. Op dit moment wordt onderzocht hoe het platform kan worden verbonden met ‘slimme apparatuur’ via onder andere LoRa WAN (Long Range Wide Area Network).
 
KicMPi en B-Synergy nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze praktische demonstratie op 8 december gepresenteerd door Koen van Halder.

Na aanmelding ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet. 

Klik hier om u aan te melden