Cuijpers Services Ndl - straaltechnieken

Interessante presentaties ter gelegenheid van de KicMPi Zeeuwse Innovatie Starter

In de vroege ochtend waren er al KicMPi leden vanuit alle clusters vertegenwoordigd om de ruim dertig toehoorders te informeren en inspireren met een 4-tal pitches/presentaties ter verbetering van efficiency, veiligheid en duurzaamheid van onderhoud in de procesindustrie.

 

Paul Verdurmen, directeur van Feyter Industrial Services bv, trapte af met Robotica vs. Vakmanschap –  “Hoe speelt Feyter Industrial Services in op de continue vraag naar verbetering binnen de procestechnologie?” gevolgd door Jos Ickenroth, directeur Operations van Cuijpers Services Nederland BV, die met zijn presentatie “Veilig staalreiniging door toepassing van de juiste straaltechnieken” de aanwezigen informeerde over het hele scala aan straaltechnieken en bijbehorende risico’s, het voorkomen van milieu schades en het toepassen van innovatieve technieken om stofoverlast maximaal te voorkomen.

Rogier Schijven, Manager Afdeling Bouwkundig Toezicht bij Vinçotte, schetste vervolgens een beeld van de wijze waarop Vinçotte, als onafhankelijke inspectie-organisatie, technische audits uitvoeren waarbij kwaliteit, veiligheid en efficiëntie gewaarborgd blijvenDaarnaast nam hij iedereen kort mee in het wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor het Bouwen en de impact van deze Wet zodra men vergunningsplichtig gaat (ver)bouwen.

 

Collin Regter, Director Project Solutions van de STAR Group, sloot af met “Grip op projecten”, een presentatie waarbij met name ECC Solutions, de solutions tak binnen de STAR Group, werd toegelicht.

 

Onder het genot van een verse bak koffie en de traditionele Zeeuwse bolus werd nog lange tijd nagepraat.