x

Interreg Go live event - Verleg de grens

Datum: 27/09/2022 09:00 - 18:00
Locatie: Thor Central, Genk (België)
Toevoegen aan kalender

Op het Go Live event van Interreg Vlaanderen-Nederland krijg je praktische tips over het aanmelden en uitvoeren van een project, wordt er ingezoomd op de subsidiemogelijkheden voor bedrijven en krijg je de nodige inspiratie ingefluisterd rond participatie en projectcommunicatie.

x

27 september 2022
09:00-18:00

Thor Central (Genk)

Na ruim twee jaar afstand bewaren willen we dringend elkaar weer opzoeken. Ook over de grens. Interreg Vlaanderen-Nederland is dan ook verheugd je te mogen uitnodigen op ons publieksevent ‘Verleg de grens’ op dinsdag 27 september in Thor Central te Genk. En grenzen worden al volop verlegd: de nieuwe programmaperiode Interreg VI is ondertussen van start gegaan en in het najaar staat oproep 2 al in de steigers.

Op het Go Live event krijg je praktische tips over het aanmelden en uitvoeren van een project, zoomt men in op de subsidiemogelijkheden voor bedrijven en krijg je de nodige inspiratie ingefluisterd rond participatie en projectcommunicatie. Daarnaast kan je een tête-à-tête boeken met iemand van het team van Interreg Vlaanderen-Nederland of kan je neervlijen in een zetel op één van de salonsessies over de thema’s van het nieuwe programma. En niet te vergeten: in navolging van 'Funding: The Future' uit 2019 vindt er ook nu een expositie plaats waar je nieuwe projectresultaten kan proeven, testen en bewonderen en een praatje kan slaan met de vele projectpartners.

Ook wij zullen hier aanwezig zijn namens het Interreg project Smart Tooling, Circulair Onderhoud en het Praktijklab Corrosie & Isolatie.

Bekijk hier het volledige programma.

Op diezelfde dag vindt in Thor Central ook het slotevent plaats van CrossRoads2 Sustainable Energy: 'Grenzeloos innoveren voor een duurzame toekomst'. Het project stelt d.m.v. getuigenissen en demonstraties haar resultaten voor. Je kan je hiervoor inschrijven via de algemene inschrijflink. 

Stel je programma volledig zelf samen en maak er een grensverleggende dag van! 

Schrijf je hier in!