x

Maintenance en Pumps & Valves - 23+24 maart

Datum: 23/03/2022 10:00 - 19:00
Locatie: Antwerp expo, Jan van Rijswijklaan 191 B-2020 Antwerpen
Toevoegen aan kalender

De twee vakbeurzen Maintenance en Pumps & Valves vallen dit jaar samen met de M+R beurs, waardoor de bezoeker de kans krijgt om drie industriële vakbeurzen tegelijkertijd te bezoeken.

Op onze stand kunt u o.a. de I-ball inspectie robot bewonderen uit het project Industriële Robotica Innovatie (IRI). 

x

 

Bezoek ons op de Robot Demo Zone 
tijdens Maintenance 2022 in Antwerpen.
Bent u erbij?

x

Uitnodiging
Industriële Robotica Innovatie event

Jan van Rijswijklaan 191
B-2020 Antwerpen

Robots in productiegericht onderhoud. Wat zijn ze, wat doen ze? In de Robot Demo zone van Maintenance zetten verschillende bedrijven robots in de kijker. Slimme robots, wees daar maar zeker van. Want een I-Ball, een coating robot, een reingingsrobot, smart glasses… dat lonkt toch om te ontdekken en proberen? Laat u overtuigen en bezoek ons op Maintenance 2022.
 
Demonstrerende projectpartners zijn: ID-Tec, Netalux, Iristick en QLayers.

Op onze stand kunt u o.a. de I-ball inspectie robot bewonderen uit het project Industriële Robotica Innovatie (IRI). Deze balvormige robot kan inspecties uitvoeren in drukvaten welke gevuld zijn met vloeistoffen. De inspectie data kan worden verzameld en gecommuniceerd naar uw scherm. Gemakkelijk toch?

x

 


 

Maintenance 2022

In de industriële wereld staat een slim onderhoudsbeleid garant voor een optimale productie.
Om de toenemende complexiteit of onvoorziene gebeurtenissen te blijven beheren, de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw assets te verhogen, heeft u de beste
tools & technologie nodig.

Bezoek op 23 en 24 maart Maintenance, het grootste event voor maintenance managers & engineers, technische managers, plant managers of procurement managers. 

Door de verschuivingen die gedaan werden in het kader van Covid-19 zullen in 2022 3 beurzen gelijktijdig doorgaan: Maintenance, Pumps & Valves, M+R. Dit is een unieke combinatie. 

Krijg een klare kijk op de toekomst en ga naar huis met nieuwe ideeën.

Klik HIER om u aan te melden.
 


 

Het Industriële Robotica Innovatie (IRI) project wordt gerealiseerd binnen het ecosysteem van het Kennis- en Innovatienetwerk “Maintenance Procesindustrie”. Het behelst het verder ontwikkelen van een 3-tal inspectie robots. Hierdoor wordt er een belangrijke stap gezet in het veiliger en efficiënter maken van het proces van inspecteren van industriële installaties. Daar inspectie in de Procesindustrie een sleutelactiviteit is, wordt er een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de prestatie (milieu, grondstoffen, energie) van de direct betrokken Zeeuwse industriële bedrijven.

Meer weten over het project Industriële Robotica Innovatie (IRI)? Lees er HIER meer over.

x