bv

Nieuwe leden 2018

Wij heten VTEC Lasers & Sensors en Cuijpers Services Nederland B.V. van harte welkom als nieuwe leden van KicMPi in het jaar 2018. Ons ledenbestand komt hier mee te staan op een aantal van 62 leden. 

De nieuwe leden stellen wij graag aan u voor. 

VTEC Lasers & Sensors 
VTEC is opgericht in 2011 door Jan Mink. VTEC heeft een team met hoogopgeleide en ervaren mensen in dienst. Het team focust zich op de ontwikkeling, productie en levering van lasers, modulen en sensoren.

Naast het lidmaatschap, heeft VTEC zich gecommitteerd aan het zogeheten Smart Tooling robotica project. Zij passen kennis en technologie toe binnen de deelprojecten cleaning en inspectie van vaten. Meer informatie op http://smarttooling.eu/project-smart-tooling/partners-light

Cuijpers Services Nederland B.V.
Cuijpers Services Nederland B.V. is opgericht in 2009 vanuit een samenvoeging van de vroegere bedrijven. De historie van Straalbedrijf Gebr. Cuijpers Weert BV, Cuijpers Eurowork BV en Smeets Straal- en Conserveringswerken Stein BV is samengesmolten tot één bedrijf. 

Cuijpers Services Nederland B.V. is een toonaangevend internationaal bedrijf met een focus op mobiele en stationaire straal- en conserveringswerkzaamheden, fire protection, corrosie onder isolatie, hogedrukwaterreinigen en hogedrukwatersnijden.
De organisatie beschikt over een volledig ingerichte werkplaats en garage. Hier vindt het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en construeren van nieuw materieel in eigen beheer plaats. Door dit maatwerk loopt Cuijpers Services Nederland B.V. voorop in levering en uitvoering van specialistische werkzaamheden.