x

Nieuwe partners in het project Circulair Onderhoud

Dijkgraaf-Support, ITIS B.V. en Motoren Françoys zijn toegevoegd als partner aan het Interreg project Circulair Onderhoud.
 

x

Binnen het deelproject “Het reduceren van emissies uit bronpunten (afdichtingen tussen/van leidingen, vaten en apparatuur) in de procesindustrie” zijn de partners Dijkgraaf-Support en ITIS B.V. toegevoegd.

Dijkgraaf-Support is gespecialiseerd in ‘Flange management’ en ‘Crane management’. Vanuit een gelijkgerichte visie ondersteunt Dijkgraaf-Support bedrijven in hun verbeteringsproces. Doel is om op een effectieve wijze de veiligheid en integriteit te optimaliseren.

ITIS B.V. (Industrial Testing & Inspection Services) is een onafhankelijk technisch servicebedrijf en is gespecialiseerd op het gebied van lektesten, afsluiter testen, niet-destructief onderzoek en inspecties. ITIS B.V. een erkend leverancier van diensten op maat voor diverse industrieën zoals: energiecentrales, chemie en petrochemie, olie & gas, cryogene en andere industrieën met een hoog risico.

Binnen het deelproject “Faalvoorspelling van elektromotoren” is de partner Motoren Françoys toegevoegd.

Motoren Françoys vormt al meer dan 25 jaar dé technische partner van professionele eindgebruikers voor de verkoop en service van industriële elektrische aandrijvingen en ander rotating equipment. 

De deelprojecten “Het reduceren van emissies uit bronpunten (afdichtingen tussen/van leidingen, vaten en apparatuur) in de procesindustrie” en “Faalvoorspelling van elektromotoren” willen graag gebruik maken van de kennis en ervaring van Dijkgraaf-Support, ITIS B.V. en Motoren Françoys.

Wij heten Dijkgraaf-Support, ITIS B.V. en Motoren Françoys van harte welkom in het project!