x

Non Entry Conditiebewaking voor opslagtanks

Datum: 15/02/2022 14:00 - 15:00
Locatie: iTanks, Heijplaatstraat 17, 3089 JB Rotterdam
Toevoegen aan kalender

Bij het inspecteren en monitoren van de conditie van vaten en tanks wordt de roep voor “Non Entry” steeds luider. Mensen en materialen in deze omgevingen brengen is risicovol, arbeidsintensief en misschien niet altijd nodig. Bovendien dwingt de wetgeving steeds strenger af dat er geen mensen in besloten ruimtes mogen zijn. Wat zou je van ‘van buiten’ willen weten of meten en wat is daar al voor te koop?

Met die vraag openen iTanks en KicMPi de gezamenlijke innovatiebooster non entry conditiebewaking voor opslagtanks op 15 februari. Met de deelnemers onderzoeken we de vraag, nieuwe ideeën en bestaande technieken. En als de vraag duidelijk is, smeden we coalities om het antwoord te gaan zoeken. Bijvoorbeeld door een partij te zoeken die het wil gaan ontwikkelen.

In deze sessie van 60 minuten zetten we de eerste stappen richting de oplossing. Deelname aan deze innovatiebooster is op uitnodiging.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Leendert Schouten:
Email: leendert.schouten@kicmpi.com, gsm-nummer: +31 6 55 16 48 11

De innovatiebooster van non entry conditiebewaking voor opslagtanks van iTanks en KIC MPI wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zuid Holland.

 

x