x

Open dag Joint Research Center Zeeland (JRCZ)

Datum: 18/03/2023 11:00 - 15:00
Locatie: Joint Research Center Zeeland (JRCZ) Groene Woud 1A 4331 NB Middelburg
Toevoegen aan kalender

Het Joint Research Center Zeeland (JRCZ) zet zaterdag 18 maart de deuren open voor publiek.

Belangstellenden zijn welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

De open dag van het fonkelnieuwe onderzoeksinstituut aan Het Groene Woud in Middelburg is bedoeld voor jong en oud.

Bezoekers kunnen de laboratoria voor engineering, chemie, data science en ecologie bezoeken. Hier is van alles te zien en doen. Ook kunnen ze kennismaken met de onderwijsinstellingen die er werken, in gesprek gaan met studenten, docenten en onderzoekers en hun kennis laten bijspijkeren over de JRCZ-thema’s water, energie, voedsel en de biobased economy. Als kers op de taart kan iedereen op het dak genieten van het prachtige uitzicht over Middelburg en Vlissingen.

Om iedereen de kans te geven om optimaal te genieten van het gebouw, zijn er drie tijdsblokken: van 11.00 tot 12.30 uur, van 12.30 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden voor één van deze tijden is verplicht. Voor elk van deze tijdsblokken is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via jrczl.nl/opendag.

In het JRCZ, een onderdeel van Campus Zeeland, werken studenten, docenten en onderzoekers van de HZ, University College Roosevelt en Scalda aan vraagstukken die belangrijk zijn in een deltagebied als Zeeland. Ze doen dat in samenwerking met het werkveld. De studenten hebben hiervoor een inspirerende werkomgeving met hypermoderne onderzoekslaboratoria en de nieuwste apparatuur tot hun beschikking. 

x