x

OPENING ONTWIKKEL-, TEST- EN DEMOLOCATIE KENNISWERF

Datum: 14/04/2021 15:00 - 17:00
Locatie: Via livestream
Toevoegen aan kalender

Op woensdag 14 april om 15:00 uur openen de deuren van de gloednieuwe ontwikkel-, test-, en demolocatie op de Kenniswerf.

De volgende stap in innovatie!

Op woensdagmiddag 14 april 2021 om 15:00 uur nemen wij jou mee in de volgende stap naar innovatie tijdens een virtuele rondleiding in de gloednieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie op de Kenniswerf! Een plek waar naast leren, innoveren en ondernemen zowel bedrijven als studenten kunnen ontwikkelen, testen en demonstreren. We zijn ontzettend trots om de deuren te kunnen openen en nieuwe projecten met o.a. drones en robots te laten zien.

Je kunt deze opening en rondleiding ‘live’ bijwonen. Je leert de eerste betrokken partijen kennen en je komt erachter welke kansen dit deze locatie jouw bedrijf en/of project biedt.

Wil je op de hoogte blijven van het programma en wil je je alvast aanmelden? Vul dan HIER op de website van Dockwize je contactgegevens in.

De ontwikkel-, test-, en demolocatie op de Kenniswerf is een initiatief van: 
Fieldlab Zephyros, Terra Inspectioneering, HZ University of Applied Sciences, Kic MPi, Harthoorn, Scalda, Lumileds, Damen Naval, Gemeente Vlissingen, Impuls Zeeland, Dockwize