Logo Cuijpers Services Ndl

Overname bedrijfsactiviteiten Kabecon BV door KicMPi lid Cuijpers Services Nederland BV

Per 1 juli 2019 neemt de Cuijpers Groep BV in goed overleg de bedrijfsactiviteiten van Kabecon BV te Middelburg over. Met deze overname beoogt Cuijpers haar positie in het westen van Nederland en in Zeeland te versterken en haar dienstenpakket in de volle breedte aan bestaande en nieuwe klanten aan te kunnen bieden.

Kabecon BV, met haar voorgangster Straalbedrijf Boone BV, is van oudsher werkzaam als gespecialiseerd stationair bedrijf in Zeeland, dat diensten als stralen, TSA en natlakken aanbiedt gericht op staalconstructies, bruggen, sluisdeuren etc.

Met deze overname komt er voor Cuijpers Services Nederland BV een klein team ervaren collega’s bij, die afhankelijk van het werkvolume waar nodig worden aangevuld met flexibele krachten.

De voormalig eigenaar van Kabecon, Dhr. Rob Kuiper, zal als NACE3-inspector zijn werkzaamheden voortzetten in de inspectie- en adviesbranche. Hij blijft in de overgangsfase beschikbaar om Cuijpers te ondersteunen met zijn expertise.

Cuijpers Services Nederland BV ziet uit naar een stralende en kleurrijke toekomst, waarin zij gezamenlijk staan voor hun missie; Perfection in Protection!

Klik hier voor meer informatie over Cuijpers Services Nederland BV