Digitaal Doen Zeeland

Robots & Drones – Dit kun je ermee!

Datum: 25/06/2021 16:00 - 17:30
Locatie: De Kaap, Vlissingen
Toevoegen aan kalender

De ontwikkelingen in het land van robots en drones gaan supersnel. Inmiddels zijn er al veel manieren om ze toe te passen in tal van bedrijfsprocessen. Ook in die van jou? Ontdek het tijdens dit gratis event!

Gratis event: Robots & Drones – Dit kun je ermee! 

Datum: 25 juni 2021
Tijd 16.00 – 17.30 uur
Locatie: De Kaap, Vlissingen
Aanmelden: Meld gratis aan via deze link

Programma

Experts aan het woord

Terra Inspectioneering en Nobleo, twee koplopers in de business, vertellen je over de huidige en toekomstige mogelijkheden van robots en drones. En zij kunnen het weten!

  • Terra Inspectioneering ontwikkelt en gebruikt drones voor het uitvoeren van inspecties in de industrie. Dit jonge Zeeuwse bedrijf verovert momenteel de wereld met een unieke techniek en dienstverlening. Ze vertellen over hun ontwikkeling in de afgelopen jaren en wat er op het gebied van drones mogelijk is. Ook laten ze je zien hoe je drones kunt inzetten binnen jouw bedrijf.
  • Nobleo ontwikkelt robot-technologie die in verschillende sectoren wordt toegepast. Denk aan logistiek, landbouw en de zorg. Zo hebben ze bijvoorbeeld een sterk concept ontwikkeld voor het Warehouse of the Future. Dit high tech mkb-bedrijf uit Eindhoven vertelt wat de mogelijkheden zijn en hoe je robotica kan integreren in jouw bedrijfsvoering.

Jij aan het woord!

En dan is het woord aan jou! We zijn namelijk benieuwd naar jouw bedrijf. Welke ideeën heb je voor de inzet van robots en/of drones in jouw processen en met welke twijfels of vragen speel je nog? Digitaal Doen Zeeland zorgt voor antwoorden en helpt je graag op weg!

Aantal deelnemers beperkt, meld je snel aan! 

Laat je informeren en inspireren, ontdek wat robots en drones voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe je hier een eerste stap in zet. Meld je nu aan voor dit gratis event! Wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt.

Voor meer informatie zie de website van Digitaal Doen Zeeland.