x

Webinar CorrosieLABS: Sirris en C-Cube aan het woord

Datum: 08/07/2021 14:00 - 15:00
Locatie: Webinar via Google Meet
Toevoegen aan kalender

Webinar met C-Cube omtrent hun technologieën ontworpen om de levensduur, corrosiesnelheid en falen van beschermende coatings te voorspellen.
De intro zal worden verzorgd door Sirris, onze projectpartner in het Interreg project Praktijklab Corrosie & Isolatie.

 

Interreg

 

x

Webinar CorrosieLABS
 

Met Sirris en C-Cube over hun kennis en ervaring op het gebied van corrosie

op donderdagmiddag 8 juli van 14:00 uur tot 15:00 uur

 
Op 8 juli organiseert KicMPi het derde webinar dat in het teken staat van corrosie.

Corrosie van stalen constructies brengt hoge inspectiekosten met zich mee. Dit is zeker het geval wanneer het gaat om 'onbemande' constructies, waarvoor men specifiek voor de inspectie ter plaatse moet gaan, of voor moeilijk te inspecteren problemen zoals Corrosie Onder Isolatie (COI/CUI). Bovendien heeft men geen informatie over de periode tussen twee inspecties. Dankzij sensor technologie, mobiele netwerken en de huidige mogelijkheden voor data verwerking, kunnen inspecties geoptimaliseerd worden. Daarenboven beschikt men over een continue stroom van data, wat zorgt voor meer zekerheid en het reduceren van risico's.

Reeds sinds 2005 ontwikkelt C-Cube eigen sensoren voor het monitoren van corrosie en coating degradatie. Tijdens dit webinar zal C-Cube hun ervaring in verschillende toepassingen delen, zoals bruggen, sluizen, damwanden en offshore constructies.
 

Daarvoor zal Sirris een korte intro geven tot het CorrosieLABS en de mogelijkheden om innovaties op het vlak van sensortechnologie en O&M te ontwikkelen en testen in een realistische omgeving.
 
Als u uw asset management wil optimaliseren is dit webinar zeker een aanrader.
 
 
Sirris, C-Cube en KicMPi nodigen u van harte uit, namens het project CorrosieLABS, om deel te nemen!
 

Klik HIER om u aan te melden

Na aanmelding* ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet. 

* Bij aanmelding gaat u tevens akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in de distributielijst van KicMPi en worden gedeeld met de sprekers. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor onze uitnodigingen/nieuwsbrieven via de afmeldlink onder alle nieuwsbrieven/uitnodigingen die u van ons ontvangt.

x

 

Praktijklab Corrosie & Isolatie

Praktijklab Corrosie & Isolatie is een project binnen het Europese programma  Interreg Vlaanderen-Nederland. CorrosieLABS ondersteunt de industrie met praktisch onderzoek naar preventie, detectie en reparatie van corrosieschade. Meer weten over het Interreg-project Praktijklab Corrosie & Isolatie? Lees er hier meer over!

Het project "Praktijklab Corrosie & Isolatie" is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu

Interreg