.

Bedrijfsbezoek Robotica in Productie

Datum: 28/03/2024 15:00 - 18:00
Locatie: KV-Techniek, Columbusweg 66, 4462 HB Goes
Toevoegen aan kalender

Op 28 maart organiseert KicMPi samen met Klik op Morgen een bedrijfsbezoek dat in het teken staat van een praktische kennismaking met robotica in een productieomgeving. 

Uitnodiging
Bedrijfsbezoek Robotica in Productie

Bent u erbij?

Datum: 28 maart 2024
Tijd: 15:00 uur tot 17:00 uur met afsluitende borrel
Locatie: KV-Techniek, Columbusweg 66, 4462 HB Goes

Op 28 maart organiseert KicMPi samen met Klik op Morgen een bedrijfsbezoek dat in het teken staat van een praktische kennismaking met robotica in een productieomgeving. Tijdens dit bezoek leer je meer over waarom je het gebruik van robots kan overwegen (denk hierbij aan efficiënter kunnen werken, personeelstekort, nauwkeuriger werken, etc.) maar ook hoe je eraan begint en waar je op moet letten. KV-Techniek in Goes deelt hun ervaringen en leidt ons rond in hun werkplaats, waar tal van robotica toepassingen in opbouw zijn. Hierna verplaatsen we ons naar Grafisch Bedrijf Goes (GBG), gelegen naast KV-Techniek. Hier horen we hoe GBG robotica inzet om hun productieproces efficiënter te maken.

Kortom; heb je uitdagingen in jouw productieomgeving en overweeg je de inzet van robots, zet dit evenement in je agenda!

Programma: 

  • 15.00 uur: Start van event 
  • Welkomstwoord door KV-Techniek: introductie in robotica
  • Rondleiding werkplaats KV-Techniek
  • Bezoek aan GBG: robots in de praktijk
  • Vragenrondje en/of discussie
  • 17.00 uur: Afsluitende borrel

Dit evenement organiseren we specifiek voor de Zeeuwse maakindustrie. Met name voor productiebedrijven (food, machinebouw, chemie, automotive, scheepsbouw, etc.) zal het event waardevolle inzichten bieden in de mogelijkheden van robotica.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.
Graag tot 28 maart aanstaande!

Mis het niet en meld u HIER aan.

xx