x

Ga mee naar Brainport Industries Campus

Datum: 15/05/2024 12:30 - 16:00
Locatie: Brainport Industries Campus Eindhoven
Toevoegen aan kalender

Op Brainport Industries Campus komt de beste hightech maakindustrie bij elkaar onder één dak. Het biedt een unieke inkijk in de toekomst op het gebied van digitalisering en robotisering voor de maakindustrie en productiebedrijven in diverse sectoren. Ga met ons mee en ervaar het zelf.

Ga mee naar Brainport Industries Campus

Datum: woensdag 15 mei 2024
Tijd: 12:30 - 16:00 uur
Locatie: Brainport Industries Campus Eindhoven
Vervoer: Vanaf diverse locaties in Zeeland / Brabant


 

AlIe activiteiten van Brainport Industries op het gebied van digitalisering en productietechnologie zijn verzameld onder de paraplu Fabriek van de Toekomst. Het fysieke clubhuis van Fabriek van de Toekomst is het Experience Center. Hier werken bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen in verschillende samenstellingen aan het ontwikkelen en demonstreren van innovatieve oplossingen op het gebied van automatisering, robotisering en digitalisering voor productiviteitsverbetering.

Tijdens het bezoek krijg je de kans om de state-of-the-art faciliteiten te verkennen, waar toonaangevende bedrijven en start-ups samenwerken aan baanbrekende technologieën. Je wordt ondergedompeld in de wereld van slimme productie, digitalisering en duurzaamheid, en gaat de impact ervaren die deze ontwikkelingen hebben op verschillende sectoren.

Programma:

  • 12.30 uur: Inloop en lunch
  • 13.15 uur: Rondleiding BIC
  • 14.00 uur: Bezoek aan het Experience Center
  • 15.00 uur: Discussie over toepassing van concepten zoals digital twinning, predictive maintenance, digitaal equipment paspoort, etc.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.
Graag tot 15 mei aanstaande!

x

Meld u HIER aan voor 15 mei aanstaande


 

Digitalisering en automatisering is inmiddels de spil van de innovatiestrategie van het bedrijfsleven. Maar hoe ga je hier mee aan de slag? Waar kan jouw bedrijf sprongen maken? Vanuit Impuls Zeeland zijn verschillende initiatieven gestart om ondernemers het beste op weg te helpen. Naast het aanbieden van programma’s, bieden we ook inspiratie door middel van bedrijfsbezoeken. Dit bezoek is onderdeel van Klik op Morgen. Dit is een onderdeel van het Europese EDIH (European Digital Innovation Hub)-programma en biedt maakbedrijven uit Zuid-Nederland de mogelijkheid om kosteloos een expert in te zetten die helpt bij de volgende (of de eerste) stap om te digitaliseren. Ga naar de website voor meer informatie.

Meer over Klik op Morgen

x