x

INNO-BREAK ism RMG: Maak kennis met de gas kwaliteits analyzer van RMG Messtechnik GmbH

Datum: 14/05/2024 15:00 - 16:00
Locatie: Via Google Meet
Toevoegen aan kalender

Webinar via Google Meet

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: 

x

 

INNO-BREAK sessie met

x

webinar via Google Meet op dinsdag 14 mei 2024
van 15:00 tot 16:00 uur

We merken dat er een toename is van “vreemde” gassen in ons gasnetwerk. Hierdoor is de noodzaak toegenomen om snel en eenvoudig maar ook om goedkoper de kwaliteit van brandbare gassen te kunnen meten. Een in Zwitserland ontwikkelde technologie maakt dit mogelijk.

Op basis van het meten van Dynamische Viscositeit en Thermische Geleidbaarheid zijn correlatieve modellen ontwikkeld om de calorische waarden van (aard)gassen eens per seconde te bepalen met een nauwkeurigheid van <1%. Deze technologie is inmiddels doorontwikkeld en omarmd door RMG Messtechnik GmbH, een Duitse leverancier van gas-, volume- en kwaliteit meters voor industriële en fiscale toepassingen. In processen waar een optimale verbranding belangrijk is of waar de hoeveelheid toegevoegde warmte cruciaal is kan de analyzer in het besturingssysteem worden opgenomen.

Tijdens het webinar op 14 mei aanstaande vertelt Peter Brand van RMG Messtecknik GmbH u graag meer over deze technologie, want nauwkeurige gasmeting en gasanalyse zijn cruciaal voor uw succes. 

RMG Messtechnik GmbH en KicMPi nodigen u van harte uit 
om deel te nemen aan deze INNO-BREAK.

Na aanmelding ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet. 

Klik hier om u kosteloos aan te melden voor 14 mei aanstaande

x