x

IT'S FRIDAY - IT'S TEAMDAY

Datum: 02/02/2024 10:00 - 16:00
Locatie: Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk (B)
Toevoegen aan kalender

Op vrijdag 2 februari is Indumation.be 2024 dé plek voor u en uw team. 
We begrijpen dat het soms een uitdaging is om tijd vrij te maken in jullie drukke agenda's, met de beperkte mogelijkheid, krappe agenda’s en beschikbare medewerkers om Indumation.be te bezoeken. Namens Indumation.be 2024 nodigen wij u specifiek uit om voor één dag de vrijdagmeeting in te ruilen voor een leerrijke, praktijkgerichte, ‘samen in de auto naar Indumation.be 2024’  teambuildingactie.

IT'S FRIDAY - IT'S TEAMDAY

Alle hens aan dek ?! Kleine en middelgrote productiebedrijven zitten op vandaag vaak klem tussen te weinig waardevolle medewerkers, een beladen agenda en de urgentie om -soms verplicht- opleidingen te volgen om samen sterker en productiever te kunnen werken.

Dat is dus een 'Catch 22' - want hoe ga je die operationele teams uit productie, engineering, maintenance, etc... gaan opleiden als daar amper tijd, ruimte of 'goesting' voor is?

Met moeite tijd voor een gezellige teambuilding, waar medewerkers even onderling terug kunnen verbinden. Integendeel, vaak nog een vaste vrijdagvergadering tussen de kiezen om dan het weekend tegemoet te rijden. Werkgevers en afdelingshoofden zitten met de handen in het haar want oudere werknemers moeten bijblijven, en jongere snakken naar nieuwe uitdagingen.

It’s Friday – It’s Teamday

Wat dacht u van een leerrijke, productieve en toffe hands-on opleiding die voor u kant-en-klaar & instap-klaar is …een zegen, niet ?

Op vrijdag 2 februari (tussen 10 en 16 uur) staat de grootste Benelux-beurs voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie open voor alle teams van (kleinere) productie organisaties die hun medewerkers snel, gericht, gratis en vooral gezellig willen klaarstomen voor nieuwe inzichten, skills en innovatietrajecten op de werkvloer.

Volg de twee Immersion Classes van ons kennispartners BEMAS en SIRRIS.

x

Het programma (vanaf 10u00) :

  • Ontvangst van uw team met koffie & ontbijtkoeken
     
  • Mogelijkheid tot het volgen van twee Immersion Classes: Start2Smartmaintenance en Start2Collaborate
     
  • Vrijblijvende demotour met uw collega's bij selectie exposanten binnen deze thema's of vrij beursbezoek aan Indumation.be
     
  • (Gratis) lunch met uw team in de beursbar over de middag

Kortom, uw tijdsgebrek, honger naar opleiding en innovatie, samen op stap en effectieve honger en dorst worden gestild in amper 4 uur…is dat nu even zinvol het weekend tegemoet rijden. Inschrijven doet u door tijdens uw (team)registratie één of beide immersion classes aan te vinken.

Voor meer informatie klik HIER

REGISTREER UW GRATIS (TEAM) BEZOEK

x

 

Organisatie:

x