x

Jaarevent Interreg project Circulair Onderhoud

Datum: 16/11/2021 13:30 - 16:45
Locatie: Digitaal/via livestream
Toevoegen aan kalender

Jaarevent Circulair Onderhoud

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het Jaarevent Circulair Onderhoud.

16 november 2021 kunt u uw inzicht vergroten in het ontwikkelen van meer circulair onderhoud. Tevens reiken we de eerste Benelux Award Circulair Onderhoud uit!

Dit event vindt online plaats.
 

Interreg

 

Jaarevent Circulair Onderhoud
 

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het Jaarevent Circulair Onderhoud.
Op dinsdag 16 november 2021 kunt u uw kennis vergroten in het ontwikkelen van meer circulair onderhoud. Tevens reiken wij uit de eerste:
 

Benelux Award Circulair Onderhoud
 

De genomineerde bedrijven voor deze Award zijn:

  • Evonik in Antwerpen
  • Yara in Sluiskil
  • Equans in Antwerpen

Deze bedrijven zullen deze middag uiteenzetten welke inspanningen zij gepleegd hebben op het gebied van duurzaam onderhouden en daardoor kans maken op de eerste Benelux Award Circulair Onderhoud.

Het wordt een namiddag vol interessante presentaties over de inzichten die het voorbije jaar zijn opgedaan rond circulair onderhoud. We presenteren ook de resultaten van onze Circulair Onderhoud enquête. Thema's in de enquête zijn onder meer emissiereductie, energieverbruik, duurzaamheid, hergebruik van materialen en andere circulaire concepten. De uitkomst uit deze enquête heeft geresulteerd in de genomineerden voor de eerste Benelux Award Circulair Onderhoud.

Gezien de ontwikkelingen m.b.t. COVID-19 is besloten het event online via livestream te laten plaatsvinden. 

Het Interreg project Circulair Onderhoud richt zich op slimmer omgaan met grondstoffen die gebruikt worden in equipment en procesinstallaties, zoals het verlengen van de levensduur van equipment, voorkomen van ongewenste emissies, verlies aan materialen (door verbranding) en het ontwerpen van oneindig hergebruik van equipment (materialen).


 

programma


 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname (via livestream),
dan kunt u zich HIER inschrijven.
Deelname is gratis.

Graag tot 16 november 2021!
 


 

Het project "Circulair Onderhoud" is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. 

Circulair Onderhoud is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland
In dit project werken verscheidene publieke en private partners samen, onder leiding van het (Nederlandse) Kennis en innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie (KicMPi) en de Belgian Maintenance Association (BEMAS), om de materiaal-voetafdruk van de procesindustrie in Zuid-Nederland en Vlaanderen te verkleinen en tegelijkertijd economisch voordeel te behalen. 
Meer weten over het Interreg-project Circulair Onderhoud? Lees er hier meer over!
 

x