x

Seminar: Civiele Innovaties

Datum: 28/09/2023 13:30 - 17:00
Locatie: KicMPi, Innovatieweg 8A, 4542 NH Hoek
Toevoegen aan kalender

Seminar over civiele innovaties.
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden waarin we de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van civiele innovaties zullen verkennen.

Aanmelden

Kosteloos toegang na aanmelding

Uitnodiging seminar:
Civiele Innovaties

 

x

Datum: 28 september 2023
Locatie: KicMPi, Innovatieweg 8A, 4542 NH Hoek

Graag nodigen wij u uit voor ons aankomende seminar over civiele innovaties. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden waarin we de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van civiele innovaties zullen verkennen.

Er zijn presentaties van:
SFA-Testsystemen, Boskalis en TIS Solutions.
 


 
SFA-Testsystemen:
Inspectie van betonconstructies in de industrie, meten is weten!

 
Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om dieper inzicht te krijgen in de fascinerende wereld van betonconstructies en de methoden die worden gebruikt om deze te onderzoeken. Tijdens dit evenement zal SFA-Testsystemen diverse presentaties geven over het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen en onderzoek van betonconstructies. De sprekers zullen hun expertise delen en er zal voor iedereen voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en in discussie te gaan. 
 
SFA-Testsystemen zal de volgende onderwerpen op een interactieve manier behandelen:

 

Kostenbesparing op onderhoudsbudget met het SFA-Luchttestsysteem 
Door deze gerichte manier van inspecteren en het gedetailleerd markeren en registreren van gebreken wordt voorkomen dat onnodige reparaties worden uitgevoerd. Dit resulteert in grote kostenbesparingen op onderhoud van bodembeschermende voorzieningen. 

 

Inspectie van (grote) opslagbassins met kritische meetapparatuur
Ook nog geen oplossing gevonden voor het inspecteren van (vuil)waterbassins met een groot wateroppervlak? SFA-Testsystemen biedt die oplossing wel! Tijdens de seminar licht SFA hoe zij op eenvoudige en betaalbare wijze grote opslagbassins inspecteren op lekverlies met behulp van zelf ontwikkelde geavanceerde, kritische meetapparatuur. Deze methodiek wordt ook toegepast voor inspecties conform AS SIKB 6700 en protocol 6703 inclusief afgifte van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 

Op naar een duurzame en veilige betonconstructie door middel van (preventieve) inspectie en gericht onderzoek!
Betonschades ontwikkelen zich in de loop der tijd. Betonschades ontstaan vaak als gevolg van  invloeden van buitenaf zoals mechanische, thermische en chemische belastingen, maar kunnen ook ontstaan door foutieve applicatie tijdens de aanleg of herstel van een constructie. De meerwaarde van een preventieve inspectie is niet te onderschatten. Om kosten te besparen en de veiligheid te waarborgen is het raadzaam om tijdig te inspecteren en de staat van de constructie in kaart te brengen. 

 

Met de geboden kennis wordt u de mogelijkheid geboden om controle te houden op en besparingen te realiseren in uw onderhoudsbudget.
 

 
Boskalis:
Bodemsanering en PFAS Treatment

 
Boskalis is een wereldwijde aannemer en maritieme dienstverlener met een jaarlijkse omzet van 3.5 miljard euro, 8.000 werknemers en 600 schepen. Een specialisme waar Boskalis o.a. wereldwijd haar diensten in verleend is bodemsaneringen, maar ook PFAS uit vervuilde grond wast. Dit laatste onderwerp gaat Boskalis Environmental aan u presenteren.
 

 
TIS Solutions:
Fire Proofing

 
In de petrochemische industrie en in tunnels worden brandwerende spuitmortels zoals Fendolite toegepast voor het beschermen van stalen constructies zoals supports, skirts en Spheres. Brandwerende bekleding in de industrie vraagt om deskundigheid en ervaring. TIS Solutions B.V. is gecertificeerd en gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van Fire Proofing. Veiligheid, service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij TIS Solutions B.V.. Zij vertellen u graag meer over Fire Proofing tijdens dit evenement.
 

 

Programma:

13.30 uur - Inloop

14:00 uur - Welkomstwoord, presentaties van SFA-Testsystemen, Boskalis en TIS Solutions
 
16.00 uur - Netwerken en borrel
 
17.00 uur - Einde


 

Wij hopen van harte dat je aanwezig zult zijn op dit seminar. Jouw aanwezigheid en de bijdrage die je kunt leveren aan de discussies zullen bijdragen aan een vruchtbare en inspirerende bijeenkomst.

Zien we jullie op 28 september aanstaande?

 

Meld u HIER (kosteloos) aan voor 28 september aanstaande

 

x