Hoogspanningsevent 06-06-19

Seminar Risk Based Asset Management HS installaties

Datum: 06/06/2019 13:30 - 17:30
Locatie: Dockwize, Edisonweg 41 B, 4382 NV Vlissingen
Toevoegen aan kalender

 

Specialisten spreken over alle voor- en nadelen van het uitstellen of afstellen van bepaalde inspecties in hoogspanningsinstallaties. 

Seminar Risk Based Asset Management HS installaties

Binnen de procesindustrie is het verplichte onderhoud aan hoogspanningsinstallaties vaak een belangrijk triggerpoint voor ingrijpende en dure Turnarounds en Shutdowns. In de afgelopen decennia is binnen mechanisch onderhoud en NDT onderzoek veel bereikt op het gebied van termijn verlenging van verplichte inspecties en keuringen. Op elektrisch gebied is deze trend veel minder waarneembaar. Veel asset owners in de proces industrie stemmen hun Turnaround dus ook meer en meer af op deze verplichte inspecties.

Hoog tijd om te kijken of met moderne technologie, nieuwe inspectie methodes en data analyse technieken inspecties voorkomen of uitgesteld kunnen worden in de meest kritische elektrische installaties: de hoogspanningsinstallaties.
 

Op dit seminar spreekt een aantal mensen vanuit de procesindustrie, maar ook specialisten op het gebied van hoogspanning over alle voor- en nadelen van het uitstellen of zelfs afstellen van bepaalde inspecties.

 
Herkent u deze problematiek en bent u geïnteresseerd in mogelijke oplossingen, dan mag u dit seminar niet missen. U kunt zich via onderstaande link inschrijven.

Het event vindt plaats op: 

donderdag 6 juni a.s. vanaf 13.30 uur bij Dockwize in Vlissingen.

Voorlopig programma: 

13:30 - 14:00 uur : Inloop met koffie/thee
14:00 - 15:00 uur : twee sprekers uit de procesindustrie, energie (transport) sector en windenergie
15:00 - 15:30 uur : pauze
15:30 - 16.30 uur : twee sprekers uit de procesindustrie, energie (transport) sector en windenergie
16:30 - 17:30 uur : rondleiding Quercus LV/HV trainingscentrum en afsluitende borrel

De exacte agenda volgt op korte termijn.
 
Dit seminar is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van KicMPi en Quercus Technical Services, vestiging Vlissingen.

Zoals u in bovenstaand concept programma ziet, is er na afloop van het plenaire programma gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, de nieuwe Quercus vestiging in Vlissingen (hetzelfde gebouw als waar het seminar plaatsvindt) te bezoeken.

Graag tot donderdag 6 juni!

Klik hier om u aan te melden