x

Webinar CorrosieLABS: de asset owner aan het woord

Datum: 25/05/2021 14:00 - 15:00
Locatie: Webinar via Google Meet
Toevoegen aan kalender

Presentaties van onze projectpartners, in het Interreg project Praktijklab Corrosie & IsolatieNorth Sea Port en Zeeland Refinery over innovaties op het gebied van corrosie.

 

Interreg

 

x

Webinar CorrosieLABS;
de asset owner aan het woord
 

Met projectpartners North Sea Port en Zeeland Refinery
op dinsdagmiddag 25 mei van 14:00 uur tot 15:00 uur

Op 25 mei organiseert KicMPi een webinar dat in het teken staat van corrosie. Achter de schermen werkt KicMPi al enige tijd aan het oprichten van een Corrosielab. Dit Corrosielab is een samenwerkingsverband tussen Sirris, de Hogere Zeevaartschool, Scalda en de regionale industrie. Het lab biedt een infrastructuur om onderzoek te doen naar corrosieverschijnselen en innovaties op het gebied van preventie, detectie en reparatie van corrosie te ontwikkelen, testen en demonstreren.

Tijdens dit webinar zullen North Sea Port en Zeeland Refinery vertellen over hun ervaring met corrosie, hun rol in het Corrosielab, en jullie meenemen in een aantal innovatieve ontwikkelingen.
 


Start programma om 14:00 uur:

  • KicMPi: Introductie van het Corrosielab
  • North Sea Port: corrosieproblematiek en -innovaties
  • Zeeland Refinery: corrosieproblematiek en -innovaties
     

North Sea Port, Zeeland Refinery en KicMPi nodigen u van harte uit,
namens het project CorrosieLABS, om deel te nemen!

Klik HIER om u aan te melden

Na aanmelding* ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet. 

* Bij aanmelding gaat u tevens akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in de distributielijst van KicMPi en worden gedeeld met de sprekers. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor onze uitnodigingen/nieuwsbrieven via de afmeldlink onder alle nieuwsbrieven/uitnodigingen die u van ons ontvangt.

x

Praktijklab Corrosie & Isolatie is een project binnen het Europese programma  Interreg Vlaanderen-Nederland. CorrosieLABS ondersteunt de industrie met praktisch onderzoek naar preventie, detectie en reparatie van corrosieschade. Meer weten over het Interreg-project Praktijklab Corrosie & Isolatie? Lees er hier meer over!

Het project "Praktijklab Corrosie & Isolatie" is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu

Interreg