x

Webinar CorrosieLABS: rond corrosie onder isolatie (CUI) door KAEFER

Datum: 29/06/2021 14:00 - 15:00
Locatie: Webinar via Google Meet
Toevoegen aan kalender

Met projectpartner KAEFER over hun kennis en ervaring op het gebied van corrosie én corrosie onder isolatie (CUI)

KAEFER is projectpartner in het Interreg project Praktijklab Corrosie & Isolatie.

 

Interreg

 

x

Webinar CorrosieLABS
 

Met projectpartner KAEFER over hun kennis en ervaring
op het gebied van corrosie én corrosie onder isolatie (CUI)

op dinsdagmiddag 29 juni van 14:00 uur tot 15:00 uur

Op 29 juni organiseert KicMPi opnieuw een Webinar dat in het teken staat van corrosie. Achter de schermen werkt KicMPi al enige tijd aan het oprichten van het Corrosielab. Dit Corrosielab is een samenwerkingsverband tussen een aantal kennisinstellingen en de regionale industrie. Het lab biedt een infrastructuur om onderzoek te doen naar corrosieverschijnselen en innovaties op het gebied van preventie, detectie en reparatie van corrosie te ontwikkelen, testen en demonstreren.

Tijdens dit webinar zal KAEFER hun kennis en ervaring op het gebied van corrosie én corrosie onder isolatie (CUI) delen.
Dr. Clare Watt is als Principal CUI/RBI integrity Engineer werkzaam bij KAEFER en zal ingaan op de achtergronden en innovaties op het gebied van corrosie onder isolatie (CUI). Ben Lodde zal vervolgens de rol van KAEFER toelichten in het Corrosielab.

KAEFER en KicMPi nodigen u van harte uit, namens het project CorrosieLABS, om deel te nemen!

Klik HIER om u aan te melden

Na aanmelding* ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet. 

* Bij aanmelding gaat u tevens akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in de distributielijst van KicMPi en worden gedeeld met de sprekers. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor onze uitnodigingen/nieuwsbrieven via de afmeldlink onder alle nieuwsbrieven/uitnodigingen die u van ons ontvangt.
 

x

 

Praktijklab Corrosie & Isolatie

Praktijklab Corrosie & Isolatie is een project binnen het Europese programma  Interreg Vlaanderen-Nederland. CorrosieLABS ondersteunt de industrie met praktisch onderzoek naar preventie, detectie en reparatie van corrosieschade. Meer weten over het Interreg-project Praktijklab Corrosie & Isolatie? Lees er hier meer over!

Het project "Praktijklab Corrosie & Isolatie" is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu

Interreg